Łyżka Warzywna Chleb

Łyżka Warzywna Chleb
Łyżka warzywna chleb wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 232 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka margaryny, mieszanka muffinek kukurydzianych, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Łyżka Chleba, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 9 calowy plac pieczenia naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem szpinak, jajka, kukurydza, śmietana i margaryna, aż dobrze wymieszać. Wymieszać w suchej mieszance chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MargarynaMargaryna
SzpinakSzpinak
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż na wierzchu będzie twarde i lekko zarumienione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia16
Magazyn