Łyżka: Halibut (i cockles) w rosole ziołowym od Marthy Stewart

Łyżka: Halibut (i cockles) w rosole ziołowym od Marthy Stewart
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj łyżkę: Halibut (i cockles) w bulionie ziołowym od Marthy Stewart. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 76g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.03 za porcję. Ten przepis z spoonfulblog.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pieprz, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Piernik Marthy Stewart, Makaron na jedną patelnię Marthy Stewart, oraz Babeczki Waniliowe Od Marthy Stewart dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
To naprawdę proste, ale imponująco wyglądające i smakujące danie. To też wymaga cockles, ale pominąłem je tym razem. Dziki halibut jest teraz tak pyszny, że może z łatwością stanąć na własną rękę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
HalibutHalibut
2
Serwuje 41/2 uncji suszonych grzybów borcini1 / 4 szklanki liści świeżej bazylii, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 4 szklanki grubo posiekanego świeżego szczypiorku, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 4 szklanki świeżych liści estragonu, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 4 szklanki świeżej pietruszki z płaskim liściem, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
świeży Estragonświeży Estragon
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
3
Gruba sola3 filiżanki zasobów rybnych (kupiłem Kitchen Basics ' naturalne owoce morza zapasów (fish fumet), który jest przenoszony w Whole Foods i to działało dobrze) 1 funt cockles lub małże, scrubbed4 Pacyfik halibut, pasiasty bass, lub filety z dorsza Pacyfik (o 1 1/2 funty w sumie), Skórki, kości usunięte
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Bas W PaskiBas W Paski
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane KrewetkiPółtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
CocklesCockles
HalibutHalibut
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Świeżo zmielony pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Grzyby przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Odstawić, aż zmiękną, o 3 protokół.
7
Odcedzić i drobno posiekać, odstawić.Umieść 1/4 szklanki każdego z ziół w robocie kuchennym; odstawić. W średniej misce wymieszać pozostałe 3 łyżki każdego z ziół, grzyby, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawić.Doprowadzić wywar do wrzenia w średnim garnku. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj cockles. Okładka; gotować do otwarcia cockles, o 2 protokół. Wyrzucić wszystkie, które nie otwierają się. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś kokardy do miski i przykryj (utrzymuj ciepło).Obie strony ryby przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
CocklesCockles
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj do koszyka. Przykryć; gotować, ostrożnie obracając raz, aż środek będzie nieprzezroczysty, 2-3 minuty na stronę (może być nieco dłuższy, jeśli filet jest bardzo gęsty). Za pomocą szpatułki z rowkiem przenieś rybę na talerz i przykryj.Doprowadzić wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Połowę wywaru wlać do robota kuchennego z ziołami; puree (ostrożnie z gorącym płynem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Dodać do pozostałego wywaru; przelać przez drobne sito do średniej miski, naciskając na zioła; zioła wyrzucić (po prostu wlewam przetworzoną mieszaninę z powrotem do oryginalnego garnka z pozostałym wywarem przez sito-oszczędza miskę do mycia). Podzielić ryby i cockles między miski. Bulion z kadzi do misek; górna ryba z zarezerwowaną mieszanką ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

2krewetki i żyłkiSól gruboziarnistaSól gruboziarnista4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.koleń lub małże, szorowanekoleń lub małże, szorowane4filetyHalibut pacyficzny, bas w paski lub filety z dorsza pacyficznego (w sumie około 1 1/2 funta), obrane ze skóry, usunięte kościHalibut pacyficzny, bas w paski lub filety z dorsza pacyficznego (w sumie około 1 1/2 funta), obrane ze skóry, usunięte kości141 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszone borowikisuszone borowiki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 C. białego cukru1 C. białego cukru7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezdjęcie rybne (kupiłem podstawy kuchni zdjęcie rybne (kupiłem podstawy kuchni " naturalny zasób owoców morza (fish fumet), który jest przenoszony w Whole Foods i działał dobrze)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście bazylii, plus 3 łyżki drobno posiekaneświeże liście bazylii, plus 3 łyżki drobno posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekany świeży szczypiorek, plus 3 łyżki drobno posiekanegrubo posiekany świeży szczypiorek, plus 3 łyżki drobno posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża pietruszka z płaskim liściem, plus 3 łyżki drobno posiekaneświeża pietruszka z płaskim liściem, plus 3 łyżki drobno posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście estragonu, plus 3 łyżki drobno posiekaneświeże liście estragonu, plus 3 łyżki drobno posiekane1( bakłażany)Umieść 1/4 szklanki każdego z ziół w robocie kuchennym; odstawić. W misce wymieszać pozostałe 3 łyżki każdego z ziół, pieczarki, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawićUmieść 1/4 szklanki każdego z ziół w robocie kuchennym; odstawić. W misce wymieszać pozostałe 3 łyżki każdego z ziół, pieczarki, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawić2krewetki i żyłkiGrzyby przykryć wrzącą wodą. Odstawić, aż zmiękną, o 3 protokół. Odcedzić i drobno posiekać, odstawićGrzyby przykryć wrzącą wodą. Odstawić, aż zmiękną, o 3 protokół. Odcedzić i drobno posiekać, odstawić2krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz2krewetki i żyłkiTo naprawdę proste, ale imponująco wyglądające i smakujące danie. To też wymaga cockles, ale pominąłem je tym razem. Dziki halibut jest teraz tak pyszny, że z łatwością może sam stanąćTo naprawdę proste, ale imponująco wyglądające i smakujące danie. To też wymaga cockles, ale pominąłem je tym razem. Dziki halibut jest teraz tak pyszny, że z łatwością może sam stanąć

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn