Łyżka: Halibut (i cockles) w rosole ziołowym od Marthy Stewart

Łyżka: Halibut (i cockles) w rosole ziołowym od Marthy Stewart
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj łyżkę: Halibut (i cockles) w bulionie ziołowym od Marthy Stewart. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 76g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.03 za porcję. Ten przepis z spoonfulblog.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pieprz, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Piernik Marthy Stewart, Makaron na jedną patelnię Marthy Stewart, oraz Babeczki Waniliowe Od Marthy Stewart dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
To naprawdę proste, ale imponująco wyglądające i smakujące danie. To też wymaga cockles, ale pominąłem je tym razem. Dziki halibut jest teraz tak pyszny, że może z łatwością stanąć na własną rękę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
HalibutHalibut
2
Serwuje 41/2 uncji suszonych grzybów borcini1 / 4 szklanki liści świeżej bazylii, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 4 szklanki grubo posiekanego świeżego szczypiorku, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 4 szklanki świeżych liści estragonu, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 4 szklanki świeżej pietruszki z płaskim liściem, plus 3 łyżki drobno posiekane1 / 3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
świeży Estragonświeży Estragon
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
3
Gruba sola3 filiżanki zasobów rybnych (kupiłem Kitchen Basics ' naturalne owoce morza zapasów (fish fumet), który jest przenoszony w Whole Foods i to działało dobrze) 1 funt cockles lub małże, scrubbed4 Pacyfik halibut, pasiasty bass, lub filety z dorsza Pacyfik (o 1 1/2 funty w sumie), Skórki, kości usunięte
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Bas W PaskiBas W Paski
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane KrewetkiPółtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
CocklesCockles
HalibutHalibut
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Świeżo zmielony pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Grzyby przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Odstawić, aż zmiękną, o 3 protokół.
7
Odcedzić i drobno posiekać, odstawić.Umieść 1/4 szklanki każdego z ziół w robocie kuchennym; odstawić. W średniej misce wymieszać pozostałe 3 łyżki każdego z ziół, grzyby, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawić.Doprowadzić wywar do wrzenia w średnim garnku. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj cockles. Okładka; gotować do otwarcia cockles, o 2 protokół. Wyrzucić wszystkie, które nie otwierają się. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś kokardy do miski i przykryj (utrzymuj ciepło).Obie strony ryby przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
CocklesCockles
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodaj do koszyka. Przykryć; gotować, ostrożnie obracając raz, aż środek będzie nieprzezroczysty, 2-3 minuty na stronę (może być nieco dłuższy, jeśli filet jest bardzo gęsty). Za pomocą szpatułki z rowkiem przenieś rybę na talerz i przykryj.Doprowadzić wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Połowę wywaru wlać do robota kuchennego z ziołami; puree (ostrożnie z gorącym płynem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Dodać do pozostałego wywaru; przelać przez drobne sito do średniej miski, naciskając na zioła; zioła wyrzucić (po prostu wlewam przetworzoną mieszaninę z powrotem do oryginalnego garnka z pozostałym wywarem przez sito-oszczędza miskę do mycia). Podzielić ryby i cockles między miski. Bulion z kadzi do misek; górna ryba z zarezerwowaną mieszanką ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji

Składniki

2krewetki i żyłkiSól gruboziarnistaSól gruboziarnista454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekoleń lub małże, szorowanekoleń lub małże, szorowane4filetyHalibut pacyficzny, bas w paski lub filety z dorsza pacyficznego (w sumie około 1 1/2 funta), obrane ze skóry, usunięte kościHalibut pacyficzny, bas w paski lub filety z dorsza pacyficznego (w sumie około 1 1/2 funta), obrane ze skóry, usunięte kości14opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesuszone borowikisuszone borowiki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterkiDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterki7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezdjęcie rybne (kupiłem podstawy kuchni zdjęcie rybne (kupiłem podstawy kuchni " naturalny zasób owoców morza (fish fumet), który jest przenoszony w Whole Foods i działał dobrze)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście bazylii, plus 3 łyżki drobno posiekaneświeże liście bazylii, plus 3 łyżki drobno posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekany świeży szczypiorek, plus 3 łyżki drobno posiekanegrubo posiekany świeży szczypiorek, plus 3 łyżki drobno posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża pietruszka z płaskim liściem, plus 3 łyżki drobno posiekaneświeża pietruszka z płaskim liściem, plus 3 łyżki drobno posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście estragonu, plus 3 łyżki drobno posiekaneświeże liście estragonu, plus 3 łyżki drobno posiekane1( bakłażany)Umieść 1/4 szklanki każdego z ziół w robocie kuchennym; odstawić. W misce wymieszać pozostałe 3 łyżki każdego z ziół, pieczarki, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawićUmieść 1/4 szklanki każdego z ziół w robocie kuchennym; odstawić. W misce wymieszać pozostałe 3 łyżki każdego z ziół, pieczarki, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawić2krewetki i żyłkiGrzyby przykryć wrzącą wodą. Odstawić, aż zmiękną, o 3 protokół. Odcedzić i drobno posiekać, odstawićGrzyby przykryć wrzącą wodą. Odstawić, aż zmiękną, o 3 protokół. Odcedzić i drobno posiekać, odstawić2krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz2krewetki i żyłkiTo naprawdę proste, ale imponująco wyglądające i smakujące danie. To też wymaga cockles, ale pominąłem je tym razem. Dziki halibut jest teraz tak pyszny, że z łatwością może sam stanąćTo naprawdę proste, ale imponująco wyglądające i smakujące danie. To też wymaga cockles, ale pominąłem je tym razem. Dziki halibut jest teraz tak pyszny, że z łatwością może sam stanąć

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn