Łyżka Do Słodkiej Kukurydzy
Łyżka do słodkiej kukurydzy to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 174 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pełnoziarnistą kukurydzę, mleko, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Łyżka Do Słodkiej Kukurydzy, Łyżka Do Słodkiej Kukurydzy, oraz Łyżka Do Słodkiej Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, często mieszając trzepaczką. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą i sól. Dusić 3 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje, często mieszając trzepaczką.
Połączyć maślankę i 3 kolejne składniki; dodać do mieszanki mąki kukurydzianej, mieszając aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj kukurydzę.
Płaszcz 2-quart naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Piec w 400 przez 40 minut lub do dmuchnięcia i złoty, a drewniany kilof wstawiony w centrum wychodzi czysty.