Łyżka Chleba
Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łyżka Chleba, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 2-quart suflet lub szklane naczynie do pieczenia i płaszcz z bułką tartą, nokautując nadmiar. Chill dish.
W dużej metalowej misce ustawionej na patelni gotującej się wody podgrzewaj mleko, aż będzie bardzo gorące i stopniowo dodawaj mąkę kukurydzianą, stale ubijając. Gotować mieszaninę, często mieszając, aż będzie gęsta i gładka, około 5 minut.
Wyjąć miskę z patelni i wymieszać z masłem. Ostudzić mieszaninę i wymieszać z solą, cukrem i żółtkami jaj, aż dobrze się połączą.
W misce z mikserem elektrycznym ubić białka, aż po prostu trzymać sztywne szczyty. Delikatnie złożyć białka jaj w mieszaninie mąki kukurydzianej, aż do połączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec w środku piekarnika, aż nadmuchane i złoty, o 40 protokół.