Łupacz Kokosowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Kokosowe Crusted plamiak spróbować. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z limonki, sól, o kokosie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łupacz po orzechach z warzywami na Farmers Market saute, Łosoś z kokosem w sosie kokosowym Chili, oraz Okoń Kokosowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż blachę do pieczenia folią. W średniej misce wymieszać olej, miód, curry, cynamon i 1/2 łyżeczki soli.
Dodać pestki dyni i wrzucić do herbu.
Przenieść nasiona na przygotowaną blachę do pieczenia, rozłożenie jak najbardziej równomiernie i piec, rzucając od czasu do czasu, aż tosty i pachnące, 12 do 14 protokół. Odstawić do ostygnięcia, następnie obrać pestki dyni z folii, w razie potrzeby oddzielić palcami i przenieść do miski.Zwiększ temperaturę piekarnika do 232°. ułóż filety rybne w jednej warstwie na blasze wyłożonej lekko naoliwioną folią; odstaw.
W średniej misce wymieszać kokos, bułkę tartą, masło i pozostałą 1/2 łyżeczki soli; odstawić.W małej miseczce wymieszaj smarowaną morelą i sokiem z limonki, a następnie posmaruj wierzch każdego fileta rybnego. Pat mieszaniny okruchów chleba na każdy filet i piec, aż tylko gotowane przez i złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Przekładamy na talerze, topujemy z curry pestkami dyni i podajemy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.