Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, liście bazylii, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy), Soczysta Lucy, oraz Pasta Lucy.
Instrukcje
1
Wymieszaj miód i ciepłą wodę, aby uzyskać syrop miodowy. Będziesz miał wystarczająco dużo syropu miodowego na 3 Napoje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Delikatnie zmiażdżyć jeżyny i bazylii w shakerze koktajlowym.
Dodaj wódkę, syrop miodowy i sok z cytryny. Napełnij lodem i wstrząsaj przez 15 sekund. Przelej do kufla wypełnionego świeżym lodem. Wierzch z sodą klubową, udekorować i podawać ze słomką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Woda Gazowana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami