Łosoś Śródziemnomorski Z Białą Fasolą
Łosoś śródziemnomorski z białą fasolą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, dekoracji: gałązki pietruszki, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami, Kurczak Śródziemnomorski Z Pomidorami, Oliwkami I Białą Fasolą, oraz Łosoś z białą fasolą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć w 1 łyżce. gorący olej w rondlu na średnim ogniu 2 minuty lub aż lekko zmięknie.
Dodać fasolę, oliwki, i pomidory; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią.
Filety z łososia posypać równomiernie solą i pieprzem. Gotować łososia w dużej patelni nonstick w pozostałych 1 łyżka. gorący olej na średnim ogniu 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryby łatwo się płatki. Łyżka fasoli wymieszać równomiernie na filety z łososia i podawać natychmiast.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.