Łosoś ze szczypiorkiem majonez
Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 1G białka, oraz 42g tłuszczu. Mieszanka bulionu z kurczaka, tymianek, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Majonez cytrynowo-szczypiorowy, Grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym, oraz Łosoś ze szczypiorkiem z Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć pierwsze sześć składników; odstawić 1/3 Puchar do porcji.
Steki z łososia umieścić na stojaku brojlerów. Broil 4 w. od ciepła przez 9 minut.
Posmarować pozostałą mieszaniną majonezu. Odwróć łososia; broil 9 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Podawać z zastrzeżoną mieszanką majonezu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.