Łosoś Z Zielonym Sosem Bogini
Łosoś z zielonym sosem Goddess wymaga z grubsza 32 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 856 kalorii, 38g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka pasty z sardeli, łososia, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Hamburgery z łososia w sosie Green Goddess, Green Goddess Salmon Burgers, oraz Gotowany łosoś z zielonym sosem bogini.
Instrukcje
Czosnek zetrzeć do procesora i dodać majonez, rozdarte liście bazylii, sok z cytryny i pastę anchois
Snip w szalotki (za pomocą zielonych i białych części) i procesu łączenia
Dobrze doprawić, zwłaszcza pieprzem
Wymieszać z kwaśną śmietaną, a następnie przełożyć mieszaninę do sosu. Zachowaj chłodzenie, dopóki nie zajdzie taka potrzeba
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.