Łosoś z zielonej herbaty z komosą ryżową
Zielona herbata łosoś z Quinoa może być tylko danie główne szukasz. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szalotki, quinoa, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Domowa Herbata Zielona Starbucks Frappuccino, Quinoa Cajun, Pieczony łosoś i letnia fasola szparagowa, oraz Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść quinoa w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż do wyschnięcia, o 3 protokół.
Dodaj 1 1/2 szklanki wody i Sriracha i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, około 12 minut.
Przynieś 1 1/2 szklanki wody, torebka herbaty, sos sojowy, imbir i białka scallion do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać łososia i gotować, aż tylko nieprzezroczyste, 3 do 4 minut na stronie.
Przełóż łososia na talerz za pomocą szpatułki z rowkiem; wyrzuć torebkę z herbatą.
Dodać brokuły i edamame do pozostałej cieczy na patelni; doprawić solą. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż krucho-miękkie, o 5 protokół; odcedzić.
Dodaj kolendrę do quinoa.
Podawać z łososiem, brokułami i edamame.
Posypać zielenią scallion i pepitas.