Łosoś z sosem Shiitake i czerwonym winem
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Łosoś z sosem Shiitake i czerwonym winem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 44g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 8,85 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś z sosem Shiitake i czerwonym winem, Łosoś Evening Star W Sosie Szkockim I Shiitake, oraz Łosoś W Sosie Winno-Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu rozpuścić 3 łyżki masła.
Dodaj cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 7 protokół.
Dodać czerwone wino, bulion wołowy i tymianek i doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki, 1 godziny i 15 minut; przecedzić do czystego rondla. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i ogrzać.
Tymczasem doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Dodać dziki ryż i szczyptę soli, przykryć i dusić na małym ogniu do miękkości, o 25 protokół.
Odcedzić ryż i zwrócić go do rondla. Doprawić solą, przykryć i ogrzać.
Na średniej patelni roztop pozostałe 2 łyżki masła.
Dodać shiitake i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i rumiane, o 5 protokół.
Filety z łososia układamy na obranej blasze do pieczenia, obranej ze skóry, doprawiamy solą i pieprzem.
Piec około 15 minut, aż po prostu gotowane w centrum.
Łyżka dzikiego ryżu na talerze i ustawić filety z łososia na górze. Łyżka grzybów shiitake i sosem z czerwonego wina nad rybą i podawać.