Łosoś z sosem ogórkowym

Łosoś z sosem ogórkowym
Łosoś z sosem ogórkowym to bezglutenowe i pescatarian danie główne. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 35g białka, oraz 37g tłuszczu. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka ogórka, soku z cytryny, grubo zmielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 70%. Podobne przepisy są Spirale z łososia z sosem ogórkowym, Łosoś Gotowany Z Sosem Ogórkowym, oraz Łosoś z sosem jogurtowym ogórkowym.

Instrukcje

1
Do sosu, w misce, połączyć pierwsze osiem składników. Przechowywać w lodówce do podania. Broil salmon 4-6 po od ognia przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryby łatwo płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać z sosem ogórkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Thousand Islands Winery Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Thousand Islands Winery Chardonnay
Thousand Islands Winery Chardonnay
Beczka fermentowana w amerykańskim Dębie, to średnio mocne wino wykazuje aromaty masła i kokosa, a następnie ostre smaki jabłka i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn