Łosoś z salsą owocową Jean Carper
Łosoś z salsą owocową Jean Carper może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 313 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ananasa, banana, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Salmón con Salsa de Maracuyá (łosoś z sosem z marakui), Łosoś z salsą owocową, oraz Łosoś z salsą owocową.
Instrukcje
Usuń skórę, następnie posmaruj olejem i zmiel trochę czarnego pieprzu. Po prostu grilluj, piecz w mikrofalówce lub piecz ryby do pożądanej doneness.
Podawać ryby z dużą porcją salsy owocowej.
Rozgrzać olej na bardzo dużej patelni.
Dodać czosnek; podsmażyć.
Dodajemy szpinak partiami. Mieszaj, aż po prostu zwiędnie.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.