Łosoś z salsą owocową wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 213 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka pomidora, ananasa, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Salmón con Salsa de Maracuyá (łosoś z sosem z marakui), Łosoś z salsą owocową, oraz Łosoś z salsą owocową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż steki z łososia w płytkim naczyniu do pieczenia i zalej sokiem z cytryny. Doprawić rozmarynem, solą i pieprzem. Top z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z łososia
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wlać wodę do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Piec przez 30 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż łatwo płatkowane widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W średniej misce, wymieszać ananas, cebula, czosnek, jalapeno, pomidor, sok ananasowy, czerwona papryka i żółta papryka. Przykryć i przechowywać w lodówce, podczas gdy ryba jest pieczenie. Top ryby z salsą do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Procent Tequili Blanco
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.