Łosoś z polewą z brązowego cukru
Łosoś z polewą z brązowego cukru to bezglutenowe i pescatarian danie główne. Ten przepis daje 8 porcji z 196 kalorii, 23G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 2,61 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, filet z łososia, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Z Polewą Z Brązowego Cukru, Łosoś z musztardą i polewą z brązowego cukru, oraz Łosoś z musztardą i polewą z brązowego cukru dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małym rondelku na średnim ogniu gotuj i mieszaj brązowy cukier, masło i miód, aż się rozpuści.
Zdjąć z ognia; ubij olej, musztardę, sos sojowy, sól i pieprz. Ostudzić przez 5 minut.
Umieść łososia w dużej wyłożonej folią formie do pieczenia; nałóż łyżkę brązowego cukru na łososia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to moje najlepsze typy na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Louis Jadot Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot to czyste wino odmianowe produkowane z moszczu Pinot Noir i win wybranych z winnic na poziomie wsi na całym Wybrzeżu i wybrzeżu Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis" w celu poprawy jakości wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie dobierane i, w zależności od rocznika, leżakowane przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą konsystencją skompensowaną okrągłymi, delikatnymi taninami w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, długotrwałe wykończenie.