Łosoś z pieczarkami i sosem z czerwonej papryki
Łosoś z pieczarkami i sosem z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 475 kalorii, 36g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, stewię, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić w naczyniu do pieczenia w piekarniku w temperaturze 350 ° c na 10-20 minut, aż skóra zacznie się kurczyć
Pozostawić paprykę do ostygnięcia, usunąć łodygi, następnie rozciąć i usunąć nasiona
Paprykę, sok z cytryny, stewię i sól umieść w vitamixie i przecier na gładką masę
Mieszankę pieprzu przełożyć na małą patelnię z sosem i lekko rozgrzać
Umieść olej w patelni saute na średnim ogniu
Dodać cebulę i smażyć przez 1 minutę, a następnie dodać grzyby
Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować przez 10 minut
Włączyć piekarnik do 500 pozostawić skórę na rybach; spłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym
Umieść skórę ryb bokiem w dół na metalowej blasze do pieczenia
Filety obficie natrzeć oliwą z oliwek, następnie posypać solą
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 275, a następnie umieść arkusz z łososiem na najniższym stojaku
Piecz 8 do 13 minut, aby środek najgrubszej części filetów był nadal półprzezroczysty po pokrojeniu nożem do parowania
Po zakończeniu łososia umieść część puree z czerwonej papryki na środku każdego talerza
Łososia ułożyć na puree, a następnie na łososia łyżką posmarować grzybami
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.