Łosoś Z Masłem Limonkowym Przepis Na Powolną Kuchenkę

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać łososia z masłem limonkowym powolne kuchenka przepis spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 845 kalorii, 102g białka, oraz 44g tłuszczu. 86 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Idziesz do sklepu po ser i krakersy? połóż je na rybie, soku z limonki, maśle i kilku innych rzeczach, aby zrobić je dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Powolny Cooker Peanut Butter Cup Cake Recipe, Powolne Cooker Pomarańczowy Przepis Wołowina, oraz Powolne Cooker Hot And Sour Soup Recipe dla podobnych receptur.
Instrukcje
To zdjęcie sprawia, że się uśmiecham. To nie jest najlepsze - - - nigdy nie byłem tak dobry w fotografii żywności - - - ale podczas gdy przewijałem najnowsze pliki do pobrania na komputerze dziś rano, zacząłem chichoczyć, gdy przyszedłem do tego picture.It to ryba. Na talerzu rybnym.Kiedy Adam i ja poszliśmy do Crate and Barrel, aby zarejestrować się przed naszym ślubem, zeskanował ten talerz rybny. Myślałem, że to ohydne.Ohydne.ale chciał go i był pewien, że ktoś go kupi, nawet za 120 dolarów. Z pewnością nie warto było się o to kłócić, więc trzymałem się za Skrępowanie, gdy szczęśliwie "zapakował" go pistoletem rejestrującym.Nie pamiętam, który z naszych gości kupił ten talerz, ale wiem, że za każdym razem, gdy się przeprowadzamy, ta ryba była pięknie pakowana w folię bąbelkową i znajdujemy każdą możliwą okazję, aby ją przynieść na stół. Talerz ciasteczek? połóż je na rybie. Ser i krakersy? połóż je na rybie. Co powiesz na truskawki i winogrona? połóż je na rybie. To sprawia, że uśmiecham się za każdym razem.Składniki.serves 2i zrobił to zdjęcie przedwcześnie. Skończyło się na dodaniu więcej składników niż na zdjęciu (mówiłem, że byłem kiepski w fotografii żywności!) 2 filety z łososia (lekko zamrożone jest w porządku) 1 łyżka roztopionego masła1 / 2 łyżka soku z limonki1 / 8 łyżeczka czarnego pieprzu1 / 2 łyżeczka suszonej mielonej pietruszki (jeśli masz świeżą, posiekaj 1-2 łyżeczki) 2 goździki mielonej folii garlicaluminum
Wskazówki.Użyj powolnej kuchenki 4-6 quart.
Rozłóż na blacie długość folii i włóż filety z łososia bezpośrednio do middle.In małą miskę, roztopić masło w kuchence mikrofalowej, a następnie wymieszać sok z limonki, pieprz, czosnek i pietruszka.
Posmaruj tę mieszankę na całej powierzchni ryby. Złóż folię i zagniatać boki, aby pakiet.Umieść tę paczkę na dnie pustej wolnej kuchenki. Przykryj i ustaw na dwie godziny.Twoja ryba jest skończona, gdy łatwo się płatkuje widelcem.
Podawać z gotowanymi na parze brokułami i komosą ryżową (lub czymś podobnym).na talerzu rybnym.Werdykt.Łosoś ma przyjemny, łagodny cytrusowy smak - - - nie jest zbyt limonkowy, a gdybym nie wiedział lepiej, pewnie pomyślałbym, że to cytryna. I tak, jeśli wolisz użyć cytryny na drzewie, śmiało i użyj ich! Wszystko w porządku.To wystarczyło dla mnie, Adama i dziewczynek, ale zapełniłoby tylko dwie dorosłe osoby. Cieszę się, że było tyle smaku, że nikt przy stole nie poprosił o sos tatarski!Mam nadzieję, że miałeś wspaniały weekend z okazji Święta Pracy. Tak się cieszę, że spędzę z Tobą kolejną jesień!Ryby. To jest na kolację. W garnku.parmezan tilapia cioppinofish chowderlobster bisquemahi mahisweet and spicy salmonfillet of sole with pestobarbecued shrimp (snuck that one in there! :- )) 7 września 2008 retrospekcja: skóra owocowa
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.