Łosoś z masłem cytrynowym i salsą ananasową
Łosoś z masłem cytrynowym i salsą ananasową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 368 kalorii, 34g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, skórka cytryny, jalapeño chile, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś z salsą ananasową, Łosoś Macadamia z salsą ananasową, oraz Łosoś z salsą ananasową imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w małej misce, wymieszać masło, Skórka z cytryny i sok z cytryny; odstawić.
W średniej misce, wymieszać ananasa, kolendra, cebula i chile; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Patelnia Line 13x9 cali z folią.
Na patelni umieścić łososia, skórkę do dołu, posypać solą.
Piec 8 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Natychmiast top łososia z mieszaniną masła.
Podawać z salsą ananasową.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.