Łosoś z grilla balsamicznego i rozmarynowego

Łosoś z grilla balsamicznego i rozmarynowego to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka soli morskiej, rozmarynu, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Łosoś z rozmarynowym sosem balsamicznym, Sałatka szpinakowa z łososiem i winegretem Balsamiczno-rozmarynowym, oraz Łosoś Zapiekany Na Boczku Z Octem Balsamicznym, Miodem I Rozmarynem.
Instrukcje
Filety z łososia doprawić solą morską i umieścić w płytkim, szklanym naczyniu.
Wymieszać ocet, oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek i rozmaryn; polać filety z łososia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Łososia wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę. Gotować na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie nieprzejrzysta w środku i łatwo płatki widelcem, około 4 minut na stronę.