Łosoś Z Grilla
Grillowany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,78 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, masło, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś Cały Grillowany, Łosoś Z Grilla, oraz Łosoś Z Grilla.
Instrukcje
Na jeden filet (3 1/2 do 4 lb.), 3 łyżki stopionego masła, 1/4 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki białego wytrawnego wina, 1/4 szklanki soku z cytryny, 2 łyżki musztardy Dijon, 1 łyżka posiekanych świeżych liści tymianku, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Grillować łososia, skórę w dół na ciężkiej folii na pośrednim ogniu, szczotkowanie z glazury co 5 minut, tylko do nieprzezroczystego, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 25 do 30 minut.