Łosoś z glazurą sojowo-miodową i Wasabi
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Łosoś z glazurą sojowo-miodową i Wasabi może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.55 za porcję. Jeśli masz proszek wasabi, sok z limonki, filet z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wasabi & Honey Glazed-Łosoś, Łosoś z sosami sojowo-miodowymi i Wasabi, oraz Łosoś pieczony na patelni z miodowym sosem Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem proszek wasabi i wodę w małej misce.Broil fish, strony skóry w dół, naoliwione rack brojlerów pan 5 do 7 cali od ciepła, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 6 protokół.
Podawać łososia skropionego sosami.e-mailtwitterfacebookpinterestyummlymore
Nie przegap przepisu!Subskrybuj, aby otrzymywać nowe posty i comiesięczne aktualizacje od L&OO: wyślij mi: nowe posty
Newsletter Poprzedni Wpis
Domowe Fettuccine z czosnkiem i Olejemnext Post Pralinka z dyni 3 Comments
Zostaw komentarz Pingback: książka kucharska Club steki z łososia przepis / kucharz
Nazwa (wymagane)Mail (Wymagane - nie zostanie opublikowany) Website Urlkomentarz (wymagane)Anuluj pisanie odpowiedzi
Witamy w Love & Olive Oil, kulinarnych przygodach Lindsay i Taylora. Chodzi o jedzenie, które jest przystępne, ale wciąż imponujące, wyjątkowe i kreatywne, ale wciąż wierne swoim kulinarnym korzeniom.Więcej o nas Stay Connected
Subskrybuj, aby otrzymywać nowe posty i / lub comiesięczne wiadomości i aktualizacje od L&OO w skrzynce e-mail: Wyślij mi: nowe posty
Chcesz być na bieżąco? Subskrybuj kanał RSS za pomocą wybranego czytnika RSS. Sugerujemy: książki amazon barnes & noble quirk kup lokalne książki amazon barnes & noble quirk kup lokalne
Biała czekolada truskawka Blondiesposted on May 28, 2012 inChocolate, desery
Chocolate Covered Strawberry Eclairsposted on June 23, 2014 inChocolate, desery
Strawberry Kiwi Tartletsposted on kwiecień 23, 2012
Strawberry Limoncello Jamposted on Czerwiec 4, 2015 inCanning, przyprawy, materiały do druku
Chocolate Strawberry Oasis Pieposted on Kwiecień 30, 2012 inChocolate, desery
Szukasz czegoś?Wszystkie treści i zdjęcia są chronione prawami autorskimi Love & Olive Oil i Lindsay Landis, 2007-2015, o ile nie zaznaczono inaczej.Materiały nie mogą być powielane ani publikowane bez zgody. Jeśli chcesz podzielić się przepisem, prosimy o ponowne napisanie przepisu własnymi słowami i podanie odpowiedniego kredytu z linkiem do oryginalnego posta. Dziękuję!Love & Olive Oil jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy Purr Design, LLC.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.