Łosoś z brązowym cukrem i polewą Bourbon

Łosoś z brązowym cukrem i polewą Bourbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj łososia z brązowym cukrem i polewą Bourbon. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 493 kalorie, 34g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Bourbon whiskey, masło, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Schab solony z brązowym cukrem-polewa Bourbon, Łosoś z brązową glazurą cukrową, oraz Łosoś Z Brązową Glazurą Cukrową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Filety z łososia ułożyć na mieszance z brązowym cukrem. Gotować przez 5 minut na średnim ogniu. Łososia obrócić i polać bourbonem filety. Kontynuuj gotowanie przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Łyżka glazury na łososia, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
GlazuraGlazura
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn