Łosoś z białą fasolą i pomidorami

Łosoś z białą fasolą i pomidorami
Łosoś z białą fasolą i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.66 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Łosoś z białą fasolą i pomidorami, Kurczak Z Białą Fasolą I Pomidorami, oraz Pikantna biała fasola i pomidory.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Łososia posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
3
Miejsce łososia, strona skóry do góry, w patelni. Gotować 2 do 3 minut, aż złoty kolor; włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Cebulę posypać łososiem. Gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
CebulaCebula
5
Dodaj fasolę, pomidory i oliwki na patelni. Przykryć; gotować od 5 do 10 minut, aż do całkowitego ogrzania i łatwo płatki łososia widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
łosośłosoś
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Aby służyć, podzielić mieszaninę fasoli między 4 talerze; top każdy z 1 kawałek łososia. Wycisnąć cytrynę na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
CytrynaCytryna

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn