Łosoś z Alaski z Grilla Firecracker

Łosoś z Alaski z Grilla Firecracker
Przepis Firecracker Grilled Alaska Salmon można przygotować w około 6 godzin i 40 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 77 kalorii . Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Jest idealny na Czwartego Lipca . Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, filety z łososia, olej sezamowy i kilka innych składników, możesz go zrobić. 594 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wielu osobom naprawdę spodobał się ten przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i peskatariańską . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Kotleciki rybne z mintaja , Pieczona Alaska oraz Sałatka z grillowanego łososia z winegretem z krwistych pomarańczy i kolendry .

Instrukcje

1
Umieść filety z łososia w średniej wielkości, nieporowatym szklanym naczyniu. W oddzielnej średniej misce wymieszaj olej arachidowy, sos sojowy, ocet, zieloną cebulę, brązowy cukier, czosnek, imbir, płatki czerwonej papryki, olej sezamowy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub RomanoHojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1/4 Szklanki Pignolis (orzeszków Piniowych), Uprażonych1/4 Szklanki Pignolis (orzeszków Piniowych), Uprażonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCzerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
2
Dobrze wymieszaj i zalej rybę. Przykryj i marynuj rybę w lodówce przez 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
3
Przygotuj grill ogrodowy, rozłóż węgiel drzewny około 5 cali od rusztu i lekko natłuść ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
4
Grilluj filety 5 cali od węgla przez 10 minut na cal grubości, mierząc w najgrubszym miejscu, lub do momentu, aż ryba będzie się rozpadać na kawałki widelcem. Obróć w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn