Łosoś wędzony w ogórkach Łódź
Wędzony łosoś w ogórkach to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka łososia, jogurtu greckiego, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus z wędzonego łososia w ogórkach, Łodzie Z Łososiem I Ogórkiem, oraz Łodzie Z Łososiem I Ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj końce ogórków. Podziel każdy ogórek na pół wzdłuż. Wyjmij środek ogórków, pozostawiając skorupę o grubości od 1/4 do 1/2 cala.
Pokroić na 24 kawałki (1 1/2 cala). Zarezerwuj pozostały ogórek do innego użytku.
Połączyć jogurt, łosoś, i cebula w robocie kuchennym; proces aż prawie gładka, skrobanie boki miski w razie potrzeby. Łyżka 2 łyżeczki mieszanki łososia do każdego kawałka ogórka.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.