Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli
Łosoś z sosem z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 37g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ocet winny, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli, Łosoś ze szparagami w sosie z Czarnej Fasoli, oraz Łosoś gotowany na parze z pikantnym sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sos sojowy, cukier, i 1/4 szklanki oleju. W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą i rosół z kurczaka. Odstaw oba na bok.Wykonaj trzy ukośniki po stronie skóry każdego fileta z łososia, przecinając w połowie ryby.
Łososia umieścić w płytkim naczyniu i zalać marynatą z sosem sojowym. Chłodziarka na 30 minutes.In średni rondel, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju na średnim ogniu i dodać czosnek, imbir, i sos z czarnej fasoli. Gotować przez 1 do 2 minut, lub aż czosnek będzie złoty.
Dodać ocet i mieszaninę skrobi kukurydzianej. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować przez 10 minut, zdjąć z ognia i ogrzać.
Wyjmij rybę z marynaty i umieść na wyłożonej folią patelni brojlerów, około 3 cali od ciepła. Broil 3 do 4 minut na stronę, aż po prostu gotowane przez (Centrum powinno być lekko przezroczyste).
Łososia podawać na białym ryżu imbirowym z sosem i surowymi warzywami.