Łosoś Szkliwiony Pomarańczą
Łosoś szkliwiony pomarańczą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 258 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju sezamowego, sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Łosoś Szkliwiony Pomarańczą, Łosoś Szkliwiony Pomarańczowy, oraz Łosoś Szkliwiony Pomarańczowy.
Instrukcje
Rybę posypać solą i pieprzem. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na dużym ogniu, aż gorące.
Dodać rybę i gotować, odkryte, 3 protokół z każdej strony. Przykryć i gotować 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Zdjąć z patelni; odstawić i ogrzać.
Dodaj sos sojowy i sok pomarańczowy na patelnię; gotować na dużym ogniu 1 minutę, mieszając do deglaze patelni.
Dodać olej i dobrze wymieszać.
Polać rybę sosem; podawać od razu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.