Łosoś Smażony Na Patelni Z Ciepłym Sosem Limonkowym Chili (Chili))

Łosoś Smażony Na Patelni Z Ciepłym Sosem Limonkowym Chili (Chili))
Smażonego łososia z ciepłym sosem chili (Chili ) limonkowym) jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 558 kalorii, 46g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka galaretki żurawinowej, ziemniaki, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Grillowany Łosoś Z Sosem Chili-Limonka, oraz Grillowany łosoś z chilli i masłem limonkowym.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn