Łosoś pomarańczowy II
Łosoś pomarańczowy II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 36g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka chwastów koperku, sok pomarańczowy, filety łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest świetne. Spróbuj Łosoś Pomarańczowy, Łosoś Pomarańczowy, oraz Łosoś Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść filety z łososia na dużej patelni na średnim ogniu.
Polać łososiem sokiem pomarańczowym. Ułóż gałązki koperku wokół łososia. Gotować, obracając od czasu do czasu, 15 minut, lub aż ryba jest łatwo płatkowane widelcem.
Usuń łososia z patelni i odstawić.
Zmniejszyć ogień patelni do średnio niskie, i kontynuować gotowanie soku pomarańczowego 10 protokół, lub aż zgęstnieje.
Wylać łososia do podania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.