Łosoś z ziemniaków może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 13,53 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 122g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1332 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz on jest dość zabawny, ziemniaki, pokroić łososia na dłuższe paski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Łosoś Z Ziemniaków, Łosoś z ziemniaków z sałatką ziołową, oraz Potato-crusted łosoś z sałatką rukolą przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Patelnia ciepła na średnim ogniu i dodać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Łososia posmarować białkami i grubo zapakować na strzępy ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Dodaj do patelni.Upewnij się, że ziemniaki są chrupiące i rumiane przed odwróceniem. Delikatnie obrócić omijając łopatkę pod powłoką ziemniaczaną. To może potrwać kilka prób, aby go opanować. W razie potrzeby użyj dodatkowego oleju do reszty łososia.Gdy obie strony są złotobrązowe, umieścić na blasze do pieczenia i piec przez 10-15 minut.Mimo, że to danie jest trochę na trudne strony, trochę czasu, aby go. Jest to całkowicie warto i niezwykle smaczne.A jeśli będziesz bardzo sfrustrowany w procesie gotowania? Spróbuj whiskey. Tak tylko mówię.posted in przepisy kulinarne, Seafood53 comments
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.