Łosoś pieczony wolno w sosie ziołowym

Łosoś pieczony wolno w sosie ziołowym
Łosoś wolno pieczony w sosie wiosennym ziołowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka szalotki, wina, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Łosoś pieczony powoli z Kaparowo-ziołowym smakiem, Łosoś pieczony cytrusowo w sosie wiosennym Groszkowym, oraz Pieczony łosoś w sosie pomarańczowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Wyciągnij małe kości, które pozostały w łososiu i, jeśli chcesz, przyciąć szary tłuszcz, który był obok skóry. Trzymając nóż pod kątem 30 stopni do deski do krojenia, pokrój łososia na 4 szerokie plastry o grubości około cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Ułóż je w płytkim naczyniu do pieczenia i wlej oliwę z oliwek, pocierając ją wokół filetów, aby pokryć wszystkie boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Pozwól rybie siedzieć w oleju, gdy dojdzie do temperatury pokojowej, 30 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 107° lub200, jeśli masz możliwość pieczenia konwekcyjnego. Podnieś filety z oleju i równomiernie rozmieść je na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rybę lekko posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Piec przez 15 do 20 minut. Po jej zakończeniu tłuszcz między warstwami ryb po prostu zacznie się matować, niewielka ilość płynu zbierze się pod filetami, a ryba lekko się łuszczy po szturchnięciu palcem. Podnieś kawałek i powinien łatwo rozpadać się między warstwami, zamiast mocno trzymać się razem. Może wydawać się, że jest niedoszlifowany, ponieważ kolor będzie żywy, ale będzie w pełni ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podczas gdy ryba jest pieczenie, zrobić sos. Gotować wino, szalotki, sok z cytryny, i łyżeczka soli razem w małym rondlu, aż masz połowę tyle, ile zaczął. Włącz ciepło do średnio-niskiego i ubijaj masło, jedną trzecią na raz, aż zostanie włączone. Jeśli masz blender zanurzeniowy, użyj go do mieszania sosu przez około 10 sekund, co nadaje mu kremową konsystencję. Jeśli ryba nie jest gotowa, utrzymuj sos w cieple, wkładając rondel do większej patelni z gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Gdy łosoś jest gotowy, przenieść filety do poszczególnych rozgrzanych talerzy (ponieważ sos będzie działać, wybrać talerze z głębokimi obręczami, które będą go zawierać, lub użyć płytkich misek). Do sosu wymieszać grubo posiekane zioła, posmakować i dodać więcej soli, jeśli uważasz, że jej potrzebuje, a następnie pokroić ją wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
9
Każdy filet posypać szczyptą grubej soli morskiej. Wrzuć zarezerwowane gałązki ziół na talerze w sposób swobodny i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn