Łosoś Peklowany wolno prażony z brązowym cukrem i koperkiem
Wolno prażony brązowy cukier i suszony koperek łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz musztardę dijon, koperek, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Peklowany wolno prażony z brązowym cukrem i koperkiem, Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem, oraz koperek i łosoś suszony solą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Umieść ryby, skórą w dół, w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Rozetrzyj mieszaninę cukru na rybie. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin.
Pozostałą mieszaninę cukru zetrzeć z ryb papierowym ręcznikiem. Zalać galaretkę w sprayu do gotowania.
Na patelni umieścić rybę, skórkę do dołu.
Piec w temperaturze 175 przez 1 godzinę i 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Połączyć majonez i musztardę; dobrze wymieszać.
Podawać mieszankę majonezu z rybą.