Łosoś Okruchowy
Need a pescatariańskie danie główne? Okruchy łososia może być świetny przepis, aby spróbować. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 401 kalorii, 41g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Koper, filety z łososia, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dorsz Okruchowy, Crumb-Coated Red Snapper, oraz Kurczak Okruchowy.
Instrukcje
W płytkim naczyniu ubij jajka i mleko. W innym płytkim naczyniu, połączyć bułkę tartą, pieprz cytrynowy, koperek i czosnek w proszku. Łososia zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszanką okruchów.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 14-18 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.