Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary

Sary marynowany sojowo i nadziewany serem twarogowym łosoś wymaga około 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 603 kalorie, 54g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,87 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, nasiona sezamu, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary, Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami, oraz Łosoś Faszerowany W / Szpinak Cebula & Ser.
Instrukcje
Wymieszać razem sos sojowy, miód, 2 łyżki musztardy, imbir, czosnek, i pieprz czerwony płatki w średniej misce. Filety z łososia układamy w płytkim naczyniu.
Zalać marynatą łososia, obracając filety, aby pokryć obie strony. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut.
W międzyczasie zrobić farsz z łososia, łącząc serek śmietankowy, zieloną cebulę i 1/2 łyżeczki musztardy w małej misce. Przechowywać w lodówce, aż gotowy do gotowania łososia.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia folią i lekko nasmarować folią.
Wytnij szczelinę w najgrubszej części każdego filetu, aby zrobić małą kieszeń. Łyżka śmietany ser mieszanka do kieszeni.
Łososia umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Łososia gotować w rozgrzanym piekarniku przez 10-15 minut.
Wyjąć z piekarnika; polać filetami sosem teriyaki i posypać sezamem. Zmniejszyć ciepło do 300 stopni F (150 stopni C). Gotuj, aż ryba będzie łatwo płatkowane widelcem, o 5 minut więcej.