Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary

Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Łosoś marynowany sojowo i nadziewany twarogiem Sary może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 54g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.87 za porcję. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu teriyaki, miód, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary, Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami, oraz Łosoś Faszerowany W / Szpinak Cebula & Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem sos sojowy, miód, 2 łyżki musztardy, imbir, czosnek, i pieprz czerwony płatki w średniej misce. Filety z łososia układamy w płytkim naczyniu.
Zalać marynatą łososia, obracając filety, aby pokryć obie strony. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut.
W międzyczasie zrobić farsz z łososia, łącząc serek śmietankowy, zieloną cebulę i 1/2 łyżeczki musztardy w małej misce. Przechowywać w lodówce, aż gotowy do gotowania łososia.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia folią i lekko nasmarować folią.
Wytnij szczelinę w najgrubszej części każdego filetu, aby zrobić małą kieszeń. Łyżka śmietany ser mieszanka do kieszeni.
Łososia umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Łososia gotować w rozgrzanym piekarniku przez 10-15 minut.
Wyjąć z piekarnika; polać filetami sosem teriyaki i posypać sezamem. Zmniejszyć ciepło do 300 stopni F (150 stopni C). Gotuj, aż ryba będzie łatwo płatkowane widelcem, o 5 minut więcej.