Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary

Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Łosoś marynowany sojowo i nadziewany twarogiem Sary może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 54g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.87 za porcję. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu teriyaki, miód, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Łosoś nadziewany soją marynowaną i twarogiem Sary, Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami, oraz Łosoś Faszerowany W / Szpinak Cebula & Ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem sos sojowy, miód, 2 łyżki musztardy, imbir, czosnek, i pieprz czerwony płatki w średniej misce. Filety z łososia układamy w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zalać marynatą łososia, obracając filety, aby pokryć obie strony. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
W międzyczasie zrobić farsz z łososia, łącząc serek śmietankowy, zieloną cebulę i 1/2 łyżeczki musztardy w małej misce. Przechowywać w lodówce, aż gotowy do gotowania łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia folią i lekko nasmarować folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Usuń łososia z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Wytnij szczelinę w najgrubszej części każdego filetu, aby zrobić małą kieszeń. Łyżka śmietany ser mieszanka do kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
7
Łososia umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
Łososia gotować w rozgrzanym piekarniku przez 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
Wyjąć z piekarnika; polać filetami sosem teriyaki i posypać sezamem. Zmniejszyć ciepło do 300 stopni F (150 stopni C). Gotuj, aż ryba będzie łatwo płatkowane widelcem, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn