Łosoś Migdałowo-Szczypiorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj łososia migdałowo-Szczypiorkowego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka chleba, soli, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pesto Migdałowo-Szczypiorowe, Łosoś ze szczypiorkiem majonez, oraz Muffiny z łososiem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; dodaj 1/4 łyżeczki soli. Proces do drobno posiekanego.
Łososia posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Top filety równomiernie mieszaniną bułki tartej; naciśnij delikatnie, aby przylegać.
Umieścić filety na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.