Łosoś Grillowany z salsą z czerwonej papryki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łososia z grilla z czerwoną papryką Salsan. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sok z limonki, mielony kminek, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa, Salsan i łosoś z papryką Mango, oraz Łosoś pieczony Chili z salsą ze słodką papryką.
Instrukcje
Aby przygotować łososia, podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połącz 5 pierwszych składników, równomiernie rozetrzyj filety. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj filety na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podczas gdy ryby gotuje, przygotować salsę.
Połączyć paprykę i pozostałe składniki.
Podawać salsę z filetami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.