Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Jeśli masz pomidory, sól morska, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gotowany pod ciśnieniem salay-ginto (yellowstripe scad) z mlekiem kokosowym, Patelnia pieczony łosoś w przyprawionym mlekiem kokosowym, oraz do zupy z mleka kokosowego z dzikim łososiem i jarmużem dla podobnych receptur.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.