Łosoś Dziki Alaskan Keta
Dziki Alaskan Keta łosoś wymaga około 30 minut od początku do końca. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 1062 kalorie, 48g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz liść kaffir, olej canolan, mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dziki łosoś Alaskan Keta gotowany na wolnym ogniu w mleku kokosowym, Kanapki Z Łososiem Z Dzikiej Alaski, oraz Dziki Filet Z Łososia Alaskańskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filet rybny opłukać i osuszyć. z ręcznikami papierowymi.
Pokroić na 2-calowe kawałki.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku z pokrywką ustawioną na średnim ogniu, aż się połyska i prawie się pali.
Dodaj stronę skóry ryb do garnka i gotuj, aż skóra będzie bardzo chrupiąca i uwolni się z garnka. Nie daj się pokusić, aby przesunąć rybę, dopóki się nie uwolni. Obniżyć ogień do średniego, obrócić rybę i gotować kolejne 2 lub 3 protokół. Nie musi być gotowane do końca w tym momencie. Przenieś rybę na papierowy ręcznik wyłożony płytką, aby osuszyć, skóra do góry. Gdy patelnia jest jeszcze ciepła, ostrożnie wytrzyj nadmiar oleju z garnka za pomocą wystarczająco dużego Wadu ręczników papierowych, aby chronić dłonie przed poparzeniem.
Odsączoną rybę włóż z powrotem na patelnię, skórkę do góry.
Dodać czosnek, posiekany pomidor, pastę curry, mleko kokosowe, liść kaffiru, sól i pieprz. Przykryć i dusić 20 minut.
Podawać z ryżem.Jak to: jak Ładowanie...
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.