Łosoś, boczek i ziemniaki
Łosoś, boczek i ziemniaki Hash może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowany łosoś Curto z boczkiem i ziemniakami, Łosoś z ziemniaczano-Karczochowym Haszem, oraz Patelnia Pieczony łosoś z ziemniaczanym Haszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż ziemniaki do dużego garnka i przykryj wodą.
Dodać dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie dużym ogniu. Gotować przez 15 minut, aż ziemniaki ledwo zmiękną; odcedzić. Ziemniaki obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
W dużej patelni nonstick, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na papierowy talerz.
Dodaj 2 łyżki oleju roślinnego do każdej z 2 dużych patelni nonstick.
Dodać ziemniaki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż będą rumiane na dnie, o 10 protokół. Obróć ziemniaki, przykryć i gotować na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 10 protokół.
Cebulę i jabłko wymieszać z ziemniakami. Przykryć Patelnie i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłko będzie miękkie, o 7 protokół.
Dodać łososia, przykryć i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Pozostałą polewę chrzanową wymieszać z kawałkami boczku i doprawić solą i pieprzem.
Mieszankę przełożyć na talerze, na wierzch usmażone jajka i natkę pietruszki i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.