Łosoś, boczek i ziemniaki

Łosoś, boczek i ziemniaki
Łosoś, boczek i ziemniaki Hash może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowany łosoś Curto z boczkiem i ziemniakami, Łosoś z ziemniaczano-Karczochowym Haszem, oraz Patelnia Pieczony łosoś z ziemniaczanym Haszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż ziemniaki do dużego garnka i przykryj wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie dużym ogniu. Gotować przez 15 minut, aż ziemniaki ledwo zmiękną; odcedzić. Ziemniaki obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
W dużej patelni nonstick, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na papierowy talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wylej tłuszcz.
5
Dodaj 2 łyżki oleju roślinnego do każdej z 2 dużych patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
6
Dodać ziemniaki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż będą rumiane na dnie, o 10 protokół. Obróć ziemniaki, przykryć i gotować na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Cebulę i jabłko wymieszać z ziemniakami. Przykryć Patelnie i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłko będzie miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodać łososia, przykryć i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Pozostałą polewę chrzanową wymieszać z kawałkami boczku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Mieszankę przełożyć na talerze, na wierzch usmażone jajka i natkę pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn