Łopatka wieprzowa duszona z pigwą

Łopatka wieprzowa duszona z pigwą
Duszone Ramię wieprzowe z pigwą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 430 kalorii, 58g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łopatka wieprzowa duszona z pigwą, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać paprykę, 1 1/2 łyżeczki grubej koshersalt, 1 łyżeczka czarnego pieprzu, kolendra,imbir, ziele angielskie, i cynamon w smallbowl do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2
Spread mieszanka przypraw allover łopatki wieprzowe. Owinąć w plastik i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. rozpuść masło z olejem w ciężkim dużym garnku odpornym na piekarnik-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać łopatki wieprzowina brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli z garnka i reduceheat do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj pigwę do garnka. Sautéuntil wycięte boki są lekko rumiane, 5 do7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pigwę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodaj cebulę, seler, andcarrot do garnka. Podsmażyć, aż zaczną się warzywa, aby zmiękczyć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodaj czosnek; auté1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10
Dodaj sok z granatu i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, scrapingup rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
GranatGranat
11
Dodaj galaretkę z czerwonej porzeczki, bakalie i tymianek, a następnie pigwę. Wróć do garnka, Gruba strona do góry. Garnek przykryć folią, następnie przykryć; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Z Czerwonych PorzeczekGalaretka Z Czerwonych Porzeczek
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Dusić wieprzowinę, aż będzie bardzo miękka itermometr włożony do rejestrów środkowych 74°, fastrygując od czasu do czasu, około 2 godzin15 minut. Chłodna wieprzowina odkryta w pokojupemperatura 1 godzina. Chill uncovercold, then cover and chill conajmniej 1 day anddup to 3 days.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
14
Przenieś powierzchnię roboczą porkto.
15
Odciąć sznurek.
16
Porkcrosswise pokroić w plastry grubości 1/2 cala. Overlapslices w naczyniu do pieczenia 13x9x2-cala. Używając łyżki, ułóż warzywa iquince wokół wieprzowiny. Gotować soki w garnku untilthicked wystarczy płaszcz łyżkę, o 15minutes. Doprawić grubą koszerną solą, pieprzem i sokiem z cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Sól KoszernaGruba Sól Koszerna
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
17
Pour overpork. Przykryć i piec do ogrzania przez, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
18
Wieprzowinę posypać posiekaną miętą, obsypać cytryną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Pigwy dojrzewają, gdy ich skórka zmienia się z zielonej toyellow. Powinny być nadal dość twarde - miękkie pigwy są zgniłe. Ponieważ są trudne, mogą być trudne do przygotowania.Najpierw użyj obieraczki do warzyw, aby wyjąćkina. Następnie użyj noża szefa kuchni, aby wyciąć owocdługośc (przez rdzeń) na kliny.Za pomocą małego noża do parkowania ostrożnie wyjmij rdzeń. Aby zapobiec ciętym kawałkomrozpuszczanie, moczyć je w wodzie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia50
Magazyn