Duszone Ramię wieprzowe z pigwą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 430 kalorii, 58g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łopatka wieprzowa duszona z pigwą, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać paprykę, 1 1/2 łyżeczki grubej koshersalt, 1 łyżeczka czarnego pieprzu, kolendra,imbir, ziele angielskie, i cynamon w smallbowl do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Uncje Płynu świeżej Wody
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
2
Spread mieszanka przypraw allover łopatki wieprzowe. Owinąć w plastik i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
Funtów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. rozpuść masło z olejem w ciężkim dużym garnku odpornym na piekarnik-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać łopatki wieprzowina brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli z garnka i reduceheat do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj pigwę do garnka. Sautéuntil wycięte boki są lekko rumiane, 5 do7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pigwę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodaj cebulę, seler, andcarrot do garnka. Podsmażyć, aż zaczną się warzywa, aby zmiękczyć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Dodaj czosnek; auté1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Dodaj sok z granatu i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, scrapingup rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Granat
11
Dodaj galaretkę z czerwonej porzeczki, bakalie i tymianek, a następnie pigwę. Wróć do garnka, Gruba strona do góry. Garnek przykryć folią, następnie przykryć; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Z Czerwonych Porzeczek
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Dusić wieprzowinę, aż będzie bardzo miękka itermometr włożony do rejestrów środkowych 74°, fastrygując od czasu do czasu, około 2 godzin15 minut. Chłodna wieprzowina odkryta w pokojupemperatura 1 godzina. Chill uncovercold, then cover and chill conajmniej 1 day anddup to 3 days.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
13
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
14
Przenieś powierzchnię roboczą porkto.
15
Odciąć sznurek.
16
Porkcrosswise pokroić w plastry grubości 1/2 cala. Overlapslices w naczyniu do pieczenia 13x9x2-cala. Używając łyżki, ułóż warzywa iquince wokół wieprzowiny. Gotować soki w garnku untilthicked wystarczy płaszcz łyżkę, o 15minutes. Doprawić grubą koszerną solą, pieprzem i sokiem z cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Sól Koszerna
Do Smarowania Wkładki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
17
Pour overpork. Przykryć i piec do ogrzania przez, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
18
Wieprzowinę posypać posiekaną miętą, obsypać cytryną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1
Pigwy dojrzewają, gdy ich skórka zmienia się z zielonej toyellow. Powinny być nadal dość twarde - miękkie pigwy są zgniłe. Ponieważ są trudne, mogą być trudne do przygotowania.Najpierw użyj obieraczki do warzyw, aby wyjąćkina. Następnie użyj noża szefa kuchni, aby wyciąć owocdługośc (przez rdzeń) na kliny.Za pomocą małego noża do parkowania ostrożnie wyjmij rdzeń. Aby zapobiec ciętym kawałkomrozpuszczanie, moczyć je w wodzie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji