Łopatka Wieprzowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łopatki wieprzowej. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 216 kalorii, 34g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Al ' Diavolo, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Łopatka wieprzowa z sosem figowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę, tłustą stronę do góry, umieścić na patelni wyposażonej we wkładkę stojaka, a za pomocą ostrego noża rozetrzeć powierzchnię mięsa małymi szczelinami. Przygotuj adobo: w robocie kuchennym dodaj czosnek, oregano, kolendrę, kminek, sól i pieprz.
Dodaj sok z limonki i sok pomarańczowy.
Skropić oliwą z oliwek i pulsować, aż masz ładny puree. Przetrzyj marynatę na całej wieprzowinie, upewniając się, że dostaniesz się do nacięć, aby sól mogła przeniknąć do mięsa i wyciągnąć wilgoć - pomoże to utworzyć skorupę na zewnątrz po ugotowaniu.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Piecz wieprzowinę przez 3 godziny, odsłoniętą, aż skóra będzie chrupiąco-brązowa.
Pozostawić mięso na desce do krojenia na 10 minut przed krojeniem, pokryte lekko folią aluminiową.
Skropić sokiem z limonki i dekorować kolendrą.