Łodzie z łososiem i ogórkiem

Łodzie z łososiem i ogórkiem
Łodzie z łososiem i ogórkiem to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, pieprz, pumpernikel i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łodzie Z Łososiem I Ogórkiem, Łodzie Z Łososiem I Ogórkiem, oraz Łosoś wędzony w ogórkach Łódź dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórka pomarańczowa na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odetnij skórkę. Przekrój pomarańczowy nad miską, usuwanie membran i łapanie soków i sekcji w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać z łososiem, pomidorem, cebulą, bazylią, olejem, pieprzem i solą. Mieszaninę łososia równomiernie podzielić między łodzie ogórkowe. Top każdej łodzi z 1 1/2 łyżeczki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
OgórekOgórek
CebulaCebula
PieprzPieprz
łosośłosoś
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Self

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn