Łodygi buraków z Prosciutto: Coste di Bietola con Prosciutto

Łodygi buraków z Prosciutto: Coste di Bietola con Prosciutto
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Łodygi buraków z Prosciutto: Coste di Bietola con Prosciutto może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka prosciutto di san daniele, zmielony cynamon, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem, Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), oraz Prosciutto Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Buraki oczyścić, usuwając liście i odkładając je na bok do innego użycia. Trim łodygi na cięte na 6 inche długie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
2
Doprowadzić 1 litr wody do wrzenia i ustawić kąpiel lodową w pobliżu. Gotować łodygi przez 2 do 3 minut we wrzącej wodzie do miękkości, a następnie wstrząsnąć w lodowatej wodzie. Po ostygnięciu usunąć łodygi i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Pokroić łodygi na 1/4 cala julienne i odstawić.
4
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj łodygi buraka, prosciutto, skórka pomarańczowa, cynamon, Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek i czerwonej cebuli i wrzucić do herbu, o 30 sekund. Splash z sokiem pomarańczowym i wrzucić ponownie. Doprawić solą i pieprzem i podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
ProsciuttoProsciutto
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
6
Podawać natychmiast, z rybą lub grillowanym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn