Łatwy quiche z boczkiem i serem
Łatwy quiche z bekonem i serem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, deep dish pie crust, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwy quiche z boczkiem i serem, Łatwy ser i boczek Quiche, oraz Quiche Z Serem I Bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W średniej misce wymieszaj boczek, cebulę i oba sery.
Umieść tę mieszaninę w nieuszkodzonej skorupie ciasta.
Wymieszać jajka i pół na pół w misce.
Wlać masę jajeczną na masę serową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 minut, aż wierzch quiche zacznie brązowieć.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Głęboka rubinowa Szata, intensywne aromaty czarnych jagód, tostów, przypraw i wanilii. Świeże i owocowe w ustach z aksamitnymi taninami i ładnym wykończeniem.Mieszanka: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot