Łatwy Pasztet Z Tuńczyka

Łatwy Pasztet Z Tuńczyka
Łatwy pasztet z tuńczyka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, jajka na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasztet Z Tuńczyka, Świeży Pasztet Z Tuńczyka Pachnący Rozmarynem, oraz Łatwy Pasztet Z Wątróbki Drobiowej dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn