Łatwy Parmezan Z Cukinii
Łatwe cukinia parmezan może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.02 za porcję. Jeśli masz czosnek, sos pomidorowo-bazyliowy, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 40%. Spróbuj Parmezan Z Cukinii, Parmezan Z Cukinii, oraz Parmezan Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużym garnku zagotować cukinię do miękkości; odcedzić. Tymczasem na średniej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu i podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka.
Połącz cukinię, cebulę i czosnek w naczyniu zapiekanym 9x12 cali i dobrze wymieszaj.
Wlać sos do makaronu na mieszaninę i dobrze wymieszać. Top z serem mozzarella (użyj mniej lub bardziej w zależności od preferencji).
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut, lub do czasu aż się ogrzeje i ser będzie bąbelkowy.