Przepis Easy Mexican Rice jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka pomidorów w puszkach, sól i pieprz, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Łatwy Meksykański Ryż, Łatwy Meksykański Ryż, oraz Łatwy 10 Minut Meksykańskiego Ryżu.
Instrukcje
1
W rondlu doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
3
Wyjąć z ognia i odstawić na 15 minut.
4
Wymieszaj przyprawę taco, fasolę, sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, sól, pieprz i sałatę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.