Łatwy Malinowy Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj łatwego malinowego drobiazgu. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 17 minut. Jeśli masz oryginalny jogurt malina, żelatyna, maliny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy sernik malinowy z imbirem, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, beat ciasto mix i zimnej wody na niskiej prędkości 30 sekund; beat na średniej prędkości 1 minutę.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). Nie używaj karbowanej tube cake pan lub 9-calowy Angel food (tube) cake pan, lub ciasto przepełni.
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Nie lekceważ.
Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 1 godziny. Uruchom nóż wokół krawędzi; usuń z patelni. Ciasto rozerwać na około 3/4-calowe kawałki.
Zalać żelatynę wrzącą wodą w dużej misce; mieszać, aż żelatyna się rozpuści.
Dodać maliny. (W razie potrzeby usunąć kilka malin i rezerwy do dekoracji.) Przechowywać w lodówce żelatyny mieszaniny o 15 minut lub do zgęstnienia, ale nie Zestaw.
Warstwa po połowie każdego z kawałków ciasta, mieszaniny żelatyny i jogurtu w szklanej misce 3-quart; powtórzyć.
Dekoruj zastrzeżonymi malinami. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do firmy. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały deser.