Łatwy kurczak ze szpinakiem i rukolą
Łatwy szpinak i rukola kurczak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 327 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, liście szpinaku dla niemowląt, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Farfalle Romesco z kiełbasą z kurczaka, słodką papryką, szpinakiem i rukolą, Łatwy kurczak i makaron ze szpinakowym Pesto, oraz Sunny ' s Easy Duszony kurczak pomidorowy i szpinak z Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać liście szpinaku, rukolę i czosnek pod skórkę udka kurczaka i umieścić na naczyniu do pieczenia.
Piec udo kurczaka w piekarniku ustawionym na 350 stopni F (175 stopni C), aż nie będzie już różowy w kości, a soki będą jasne, około 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).